Over mij

nicole het woongemak

Even voorstellen

Hoi, ik ben Nicole. Ik heb mijn master sinds kort op zak en na een aantal jaren op kamers te hebben gezeten heb ik eindelijk mijn eigen stekkie gevonden. Ik heb er zo lang op gewacht, maar ik kan mijn woonruimte nu eindelijk helemaal naar wens inrichten! Een diepe passie voor prettig wonen heb ik altijd al gehad, maar de laatste jaren is deze enorm ontwikkeld. Ik hou van stijl, gecombineerd met gemak. Mijn appartement is daarom efficiënt en doeltreffend ingericht, zonder hierbij in te leveren op sfeer en stijl.

Bloggen en wonen

Op Hetwoongemak.nl deel ik tips en inspiratie over wonen, zoals inspiratie voor de badkamer, keuken, zolder, woonkame en tuin. Mijn favoriete life hacks om het wonen zo gemakkelijk mogelijk te maken en om stijl in huis te halen terwijl je jezelf aan een budget houdt. Bloggen is iets wat ik altijd al leuk heb gevonden en ik ben al jaren een fanatieke lezer van verschillende blogs. Nu ik klaar ben met studeren heb ik besloten om zelf een blog te starten.

Wie ben jij?

Ik vind het leuk om te zien dat mijn blog gelezen wordt! Vergeet dus niet om leuke reacties achter te laten op mijn artikelen. Online interactie is iets wat ik erg leuk vind aan dit digitale tijdperk! Je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen via mijn contactpagina. Laten we elkaar wat beter leren kennen!