Badkamer ideeën
Inrichting

Ideeën voor in de badkamer

Iedereen richt zijn badkamer op z’n eigen manier in. Zoveel mensen, zoveel smaken. Natuurlijk speelt budget hier ook een rol in. Als je niet naar het geld hoefde te kijken, koos je wellicht voor een hele andere badkamer dan je nu hebt. Misschien zou je zelfs je badkamer compleet vernieuwen of een slaapkamer ombouwen tot badkamer, zodat je meer bad- en doucheruimte hebt. Ik heb badkamer ideeën genoeg, hoor ik je denken.

Bad of douche

Als je op het punt staat om je badkamer te veranderen en geld speelt wél een rol: vertel je zelf eens wat jij écht belangrijk vindt in een badkamer. In bad gaan is bijvoorbeeld heerlijk, maar hoe vaak ga je gebruik maken van je nieuwe ligbad in je drukke leventje? Is het de investering waard?

Je badkamer veranderen
Met deze tips kun je je badkamer ten goede veranderen

Voor uitgebreid badderen moet je de tijd hebben (en nemen). Douchen gaat vele malen sneller. Zo’n trendy inloopdouche met een nog hippere regendouche is heel cool, je zal veel complimenten krijgen. Maar heeft het voor jou een meerwaarde, als je vooral ’s morgens gehaast onder de douche stapt terwijl je al met de agenda van die dag bezig bent? Of geniet je elke douchebeurt van die stortregen in je handige inloopdouche?

Overige wensen

Bovenstaande vragen helpen je wellicht al wat verder. Bepaal ook van tevoren je budget, beloof jezelf dat je daar niet overheen gaat of geef je zelf een bepaalde marge. Over welke badkamer ideeën denk je nog meer na? Een badkamermeubel mag er leuk uit zien, maar moet vooral ook functioneel zijn. Denk vooral aan hoe je je badkamer gebruikt. Een fleurige badmat is ook een prachtig accent in een doorsnee badkamer. Heb je al eens aan planten gedacht? Met planten breng je een stukje natuur en wat gezelligheid in je badkamer.

Twijfel je over je badkamerinrichting? Kan je wel wat inspirerende badkamer ideeën gebruiken? Vraag eens aan vrienden hoe zij hun badkamer hebben ingericht en of ze blij zijn met hun keuzes. Natuurlijk biedt internet ook uitgebreide mogelijkheden op om badkamer ideeën te komen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *