badkamermeubels ideeën
Inrichting

Ideeën voor badkamermeubels    

De badkamer is een ruimte voor rust en ontspanning. Daar horen uiteraard goede meubels bij. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten designs speciaal voor de badkamer. Denk aan wandkasten, wastafel opbergkasten, wastafels en opbergkasten. Indien je een moderne badkamer hebt kun je kiezen voor een luxueus badkamer meubel bijvoorbeeld van antraciet, strak wit of van een beton look. Tegenwoordig zijn wastafels in veel soorten te krijgen van een strakke witte rechthoekige voor meerdere personen tot een komvormige wastafel op een antraciet of natuurstenen plateau. Genoeg inspiratie dus. Een speciaal was tafelblad kan van verschillende soorten natuursteen zijn gemaakt en zijn een luxe voor de badkamer. Natuurlijk kunnen wastafels ook zijn ingebouwd in een natuurstenen blad zoals zwart graniet of speksteen. Met een moderne gemengde kraan is de wastafel compleet. Daarboven kun je voor extra sfeer voor led spots kiezen boven een grote moderne spiegel.

Badkamer kasten

Om ruimte in de badkamer te creëren zijn hoge kasten een optie. Je bergt dan spullen op in de hoogte zoals in een kolomkast. Deze kunnen zowel vrijstaand worden geplaatst als aan de wand. Deze kasten zijn in moderne ontwerpen te krijgen denk aan beton look, antraciet en strak glanzend wit. Ook sfeervolle vitrinekasten met een boeddha en lotusbloem in het display bijvoorbeeld zijn een ware toevoeging voor de badkamer. Spotjes zijn toch wel de meest sfeervolle optie qua verlichting in de badkamer. Van belang is dat ze goed tegen vocht kunnen. Badkamer meubels zijn hiervoor al gemaakt.

badkamerkasten
Ben je op zoek naar leuke badkamerkasten?

Toiletmeubel

Een toiletmeubel past ook goed in de inrichting van jouw badkamer en zijn vooral geschikt voor kleine badkamers in verband het compacte formaat. Deze bestaat vaak uit een nette strakke wasbak met daaronder een opbergkastje. Deze is in mooie krachtige moderne houttinten verkrijgbaar met strakke handgrepen naar keuze.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *