tuinmeubelen
Tuinen

Tuinmeubelen die precies passen bij jouw wensen

Tegenwoordig heb je in de rubriek tuinmeubelen oneindig veel keuze tussen verschillende materialen, soorten en maten. Maar hoe kies je nu tuinmeubelen uit die precies passen bij jouw wensen? Daar wordt dieper op ingegaan in dit artikel. Alle verschillende onderdelen wordt hierin besproken. Zo weet je zeker dat je simpel en gerust kunt kiezen voor de tuinmeubelen die passen bij jou!

Welke functie is voor jou het belangrijkste?

Normaal gesproken hebben tuinmeubelen verschillende hoofdfuncties. Je kunt namelijk kiezen voor tuinmeubelen waar je aan kunt of misschien ga je liever voor een lounge tuin set. De tuin set is van oorsprong ontworpen om eraan te dineren. Lekker met het hele gezin buiten een hapje eten in de zon. Hoe heerlijk is dat? Deze tuintafel is net zoals een normale eettafel alleen in plaats van binnen plaats je deze buiten. De tuintafel heeft dan ook de hoogte van een eettafel. De stoelen die hebben ook deze hoogte. De stoelen hebben ook een hoge rugleuning. Dit is beter voor je houding. De lounge set heeft als belangrijkste functie om te loungen. De tuin tafel die bij de lounge set komt is vaak erg laag. Geen ideale plek om je bord neer te zetten dus. De stoelen zijn ontworpen om lekker te ontspannen en relaxed te gaan zitten. Als je liever het beste van allebei wilt dan is de lounge dining set ideaal voor jou. Deze set komt met een hoge tafel zodat het mogelijk is om er lekker aan te eten. De tuinstoelen kunnen vaak worden versteld en zijn gemaakt om zowel in te luieren als in te eten.

Comfort is belangrijk

Als je een tuinmeubel hebt van goede kwaliteit krijg je gegarandeerd comfort. Over het algemeen worden toch de lounge set en de lounge dining set worden meer als comfortabel gezien dan de tuinset. Dit komt ook doordat de lounge set ontworpen zijn voor dit comfort vermogen. Allebei de loungesets hebben stoelen en banken die een diepe zit aanbieden. Wat ook bijdraagt zijn natuurlijk de dikke kussens die bij een loungeset meekomen. Een normale tuin set komt normale met kussens die dunner zijn of zelfs geen kussens.

loungeset
Mooie loungeset in je tuin plaatsen

De looks tellen

Ook het uiterlijk van de loungeset is natuurlijk belangrijk. Ook hierin heb je ontzettend veel keuze. Een tuinset oogt vaak statisch. Terwijl een lounge set vaak strakker staat. Ook staat deze vaak minder centraal. Lounge dining sets en ook loungesets komen in verschillende onderdelen. Op deze manier kun je vaak spelen met de opstelling. De lage tafel die meekomt in een lounge tuinset geeft je ook buitenshuis het gevoel dat je in je woonkamer zit. De dikke kussens geven die luxe uitstraling aan je loungeset. Ga hier voor een mooie crèmekleur of voor de altijd mooie witte of klassiek zwarte kleur.

Beweeg mee

Als je zo lang van de zon wilt genieten als mogelijk is, moet je met de zon mee gaan. De grote onderdelen van een loungeset of lounge dining set zijn vaak groot en niet zo makkelijk te verplaatsen. Als je kiest voor een tuinset kun je dit makkelijker doen. De tafels van een tuinset zijn gemakkelijker te verplaatsen. Als je wilt meebewegen met de stand van de zon dan kun je het beste voor deze stoelen gaan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *