verhuizers
Uncategorized

Verhuizen op drie hoog? Maak het jezelf gemakkelijk!

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je bent druk bezig met verhuizen, maar wanneer je de trap op gaat met grotere spullen, kom je er achter dat de trap te smal is van het appartement in de stad. Ontzettend vervelend natuurlijk want je hebt een hoop mensen opgetrommeld om te komen helpen met de verhuizing. Gelukkig is hier wel een oplossing voor. Verhuizen van iemand die op drie hoog woont, is namelijk best makkelijk te doen. Je moet dan wel weten wat je hiervoor nodig hebt. Het belangrijkste is in ieder geval een verhuislift. Dat is een apparaat die er voor zorgt dat je gemakkelijk en snel verhuisd kan worden naar hogere verdiepingen. Dan kunnen je meubels gewoon door het raam in plaats van een nauw trapgat. Op die manier weet je ook zeker dat je geen schade aan je meubels krijgt.

Waarvoor is een verhuislift?

Een verhuislift is een apparaat wat er speciaal voor is om verhuizingen te verzorgen van mensen die hoger wonen dan bijvoorbeeld de begane grond. We hebben het dan bijvoorbeeld over een appartement in een grote stad. Vaak houdt het in dat er gesjouwd moet worden met zware spullen om bij de hogere verdieping te komen. Dat kan een hoop werk zijn. Daarnaast komt nog eens de ellende dat niet alle spullen door het trapgat passen of dat er bijvoorbeeld een vreemde bocht in de trap zit. Verhuizen naar een verdieping hoger kan dus ontzettend lastig zijn. Gelukkig kan een verhuislift hier dus heel fijn bij helpen. Zo wordt een stressvolle verhuizing in een handomdraai een makkelijk klusje.

verhuizen met verhuislift.jpg
Verhuis met een verhuislift

Hoe werkt een verhuislift?

Een verhuislift is heel makkelijk in gebruik wanneer je weet wat je doet. De lift bevat een soort plateau waar je de spullen op vast kunt maken. Het is belangrijk dat de spullen goed vast zitten zodat deze er niet zomaar af kunnen vallen wanneer het plateau naar boven gaat want dat is namelijk wat er gebeurt. Het plateau gaat via een soort ladder omhoog naar de verdieping waar de spullen terecht moeten komen. Op deze verdieping is dan iemand of zijn zelfs meerdere personen aanwezig die de spullen vervolgens naar binnen halen. Je hebt de spullen dan op een snelle en veilige manier naar boven gebracht. Ook scheelt het veel werk wanneer je niet hoeft te sjouwen. Op die manier is een verhuislift ook nog eens goed voor je rug!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *